Besplatna dostava preko 10 000.00 RSD

Pozovite nas: +381 65 8812309 radnim danima 10-18h

Stona daska za peglanje AIRBOARD XS COMPACT

Šifra proizvoda: 72583

Na lageru
Peglanje nikada nije bilo brže i jednostavnije uz Leifheit daske za peglanje sa AIRBOARD tehologijom za dvostrano peglanje. Ova minijaturna daska dimenzija 73x30 cm je idealna za garsonjere i studentske sobe.
  • Garancija 60 meseci
  • Garantovan povrat novca u roku od 14 dana
  • Nemački kvalitet
  • Sigurna kupovina
  • U Beogradu moguća isporuka istog dana, za više informacija kliknite ovde

Količina

3 999.00 RSD

Širina: 1

Visina: 1

Dubina: 1

Opis proizvoda

Niko ne voli da pegla veš ali je peglanje uživanje uz Leifheit AIR BOARD daske za peglanje. AIRBOARD komfor tokom peglanja sa malom i praktičnom daskom za peglanje. AIRBOARD XS COMPACT odgovara svakom stolu, nalazi prostor za odlaganje i u najmanjem ćošku zbog kompaktnih dimenzija, a nudi isti komfor peglanja kao njeni „veliki rođaci“. Njena navlaka je opremljena specijalnom termoreflektujućom tehnologijom, koja reflektuje toplotu i paru pegle umesto da je propušta kroz dasku za peglanje. Tako se veš pegla istovremeno i sa gornje i sa donje strane. To štedi trećinu vremena za peglanje i dovodi do znatno boljih rezultata peglanja. Površina za peglanje dimenzija 73x30cm se sastoji od posebno lagane, specijalne plastične pene koja ne propušta paru i toplotu i omogućava efekat dvostranog peglanja. Deo za ramena olakšava peglanje košulja i bluza bez gužvanja. Stabilnost prilikom peglanja obezbeđuju mekani nogari, koji stoje sigurno i bez klizanja, čak i na osetljivim površinama. Nogare su zaobljene pa daska može da se stavi na butine i da se pegla na njoj u sedećem položaju. Kompaktna daska za peglanje, koja je savršeno pogodna za male stanove, brzo ili povremeno peglanje, za korišćenje u kamp-prikolici ili u vikendici. Zbog termoreflektujuće tehnologije ova daska za peglanje posebno je pogodna za korišćenje komercijalnih pegli i pegli na paru. Za upotrebu parnih stanica za peglanje, Leifheit preporučuje daske iz AIRBOARD EXPRESS serije (artikal 72587). Stojimo iza Nemačkog kvaliteta za sve daske iz AIRBOARD serije i to potvrđujemo sa 5 godina garancije!

Obaveštenje o korišćenju kolačića

Kolačiće i druge tehnologije za praćenje koristimo radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva dok pretražujete našu Internet stranicu, za prikazivanje personalizovanih sadržaja odn. ciljanih oglasa, za analizu poseta naše Internet stranice i radi uvida o tome odakle su naši posetioci. Klikom na dugme Saglasan/sna sam potvrđujete da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića i drugih tehnologija za praćenje.